• Piranti Perlindhungan Surge
  • Konektor anti banyu
  • Greenway (Shenzhen) Electronics Co, Ltd

Napa Milih Kita

  • Kekuwatan Pabrik

    We are setya produksi lan riset komponen plastik cahya

  • Jaminan Kualitas

    Kita duwe aliran profesional lan aliran layanan, kanthi produksi, R&D, dodolan teknis

  • Rega Saingan

    Kita kudu menang reputasi kualitas apik lan rega saingan

  • Babagan awake dhewe
Greenway (Shenzhen) Electronics Co, Ltddibangun ing taun 2000 (tilas yaiku Pabrik Produk Elektronik). Kita setya produksi lan riset komponen plastik lampu, kanthi ide inovatif lan tanggung jawab dhuwur kanggo kualitas produk, Greenway menang reputasi apik ing industri kasebut. Ing taun-taun pungkasan, perusahaan kita menehi perhatian luwih akeh kanggo panjaluk pasar, nambah lan ningkatake peralatan produksi, njupuk bakat sing luar biasa, nggedhekake skala pabrik kita.